Loader

Kedves Látogató!

Üdvözlöm honlapunkon,
Hódiné Fáy Magdolna vagyok,
könyvkötőmester.

Teljes szakmai pályafutásom a könyvkötészet köré szerveződik. 1979-ben tanultam meg a könyvkötészet művészetét Pécsett. 1992-ig mellékfoglalkozásban gyakoroltam a szakmámat, azóta viszont kizárólag a könyvkötészettel foglalkozom. Időközben megszereztem mestervizsgámat is. Kezdetben Bólyban dolgoztam, majd 1997-ben HOFMA Kft néven beindítottam egy nagyüzemi könyvkötészetet Pécsett.
A vállalkozás kis és nagy példányszámú, kizárólag cérnafűzött, keménytáblás könyvek kötésével foglalkozik. Az évek során számos kiadóval és nyomdával sikerült jó kapcsolatot kiépítenem az ország teljes területén.
Mindeközben nem szorult háttérbe a kézi kötészet sem. 2007-ben Pécs belvárosában egy újabb üzletet nyitottam, ahol elsősorban diplomamunkák, fotókönyvek, naptárak készítésére fókuszálunk. Egy nagy teljesítményű fénymásoló géppel és egy digitális nyomógéppel állunk a dolgozatokat, jegyzeteket nálunk nyomtatni vagy fénymásolni szándékozó ügyfelek rendelkezésére. Ezen kívül prospektusok, névjegykártyák grafikai szerkesztését is vállaljuk.
Minden tudásommal törekszem arra, hogy egyedi, különleges és jó minőségű munkákat adjak ki a kezemből.
A mai felgyorsult és elgépiesedett világban hiszünk benne, hogy szükség van a kézzel készült, egyedi és személyes könyvekre. Tapasztaljuk, hogy milyen örömet tud okozni egy saját fényképekből összeállított, egyedi és ízléses kötésű fotókönyv. Születésnapra, pedagógus búcsúztatóra, egyéb alkalmakra személyes ajándék, igazi meglepetés. Segítünk megtervezni, megszerkesztjük és bekötjük a fotókönyvet. Fényképeit, emlékeit bizalmasan kezeljük.
Üzletünkben széles választékban kínálunk kötészeti anyagokat, lehetőség van fényképes borítóval ellátott könyv kötésére is.
bolt_uj1
Egyedi könyvek, szakácskönyvek és babanapló készítését is vállaljuk tetszőleges méretben és kötésben. Kötészetünkben a könyvek mellett foglalkozunk étlapok, oklevéltartók, mappák és díszdobozok készítésével is.
Év végén nagy népszerűségnek örvendenek egyedi kötésű, névre szóló határidőnaplóink, melyeket akár nyomtatott, fényképes borítóval is el tudunk készíteni.
Kötészetünket szervesen kiegészítik grafikai szolgáltatásaink. Névjegykártya, esküvői meghívó és hozzá ültetőkártya, menükártya, boroscimke és családfa készítését vállaljuk rövid határidővel. Nagy teljesítményű digitális nyomtatógéppel A/3 méretig tudunk fénymásolni és nyomtatni fekete-fehérben és színesben egyaránt. Főiskolásoknak, egyetemistáknak ajánljuk kedvezményes szakdolgozat csomagunkat.
szakdoli_online_megrendelo
banner2_uj
banner3_uj
hofma_webshop
Back To Top